1. In which State the Sanatan Dharma Holy City shall be built???
Answer : Maharashtra.
2. Can it be built outside India?
Answer : No, it will be built only in India.
3. When you shall start taking Associates, Supporters, Volunteers, Donations etc.?
Answer : Only after its location is finalized.
4. Shall Foundation be taking Trustees and Associates from Overseas?
Answer : Yes
5. Does the Foundation have enough seed capital?
Answer : Yes
6. When the information about the project shall be made public?
Answer : Once our website and social media handles are fully ready. Expected to be by March 01, 2023.
7. What is the estimated cost of the Project?
Answer : Indian Rupees 20,000 + Crore (About USD 3.0 Billion)
8. Does the Foundation see problem in raising this kind of Funding?
Answer : No, as every Hindu will contribute, and Others may as well.
9. Shall it be possible to get 10,000 Acre land?
Answer : It is required for various elements of the project. This much land is needed over a period.
10. Shall the Foundation be asking for State Funding?
Answer : No, only support in the form of logistics, approvals, tax exemptions etc.